Børn og ler

børn og ler foto
Min første erfaring med undervisning havde jeg i 1988 i Jægerspris. Jeg var rundt i kommunens institutioner og tilbragte nogle uger hvert sted. Det var virkelig interessant, og jeg er især glad for at der blev sat tid af til at lave en rapport, som man kan downloade herunder. .For eventuelle yngre læsere, må jeg forklare at det var dengang man skrev på skrivemaskine, med farvebånd og rettelak, deraf det noget gnidrede udseende. Det er længe siden, men jeg gjorde mig nogle overvejelser dengang, som jeg stadig synes er aktuelle.

børn og ler, 1988

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s