Ny gammel ovn

Så kom jeg til at købe en “ny” brugt keramikovn. Det var ellers ikke meningen at jeg skulle have en til keramikovn i Grækenland. Men det var bare et lidt for godt tilbud. En tysk keramiker flytter tilbage til Tyskland, og skal ikke have sin ovn med, så jeg fik den til en god pris. Det er en Nabertherm, keramikovnenes Volvo. Selv om den har nogle år på bagen, kan den holde min tid ud og mere til. Den er nærmest uopslidelig.
Den har cirka samme rumfang som min gamle ovn, men den har åbning foran, og ikke  top-åbning, som min gamle ovn. Det er en fordel, især når jeg laver store ting, at jeg kan skubbe dem lige ind i ovnen, og ikke sætte dem i fra oven. Det er nemlig ikke særlig rart for min 64-årige ryg.

Det bliver spændende at komme igang med at bruge den. Det bliver nok først ud i det nye år. Nu er det jo snart olivenhøst, så kommer der et par måneder hvor vi er i Køge i forbindelse med julen. Men derefter skulle der gerne komme et par gode arbejds-måneder, hvor keramikken står i første række. Det glæder jeg mig til.

 

Comments 4

  1. Eva Brandt september 26, 2019

    Tillykke med ovnen, Lisbet! Det lyder rigtig godt. Knus fra Eva.
    Ps Maibritt og jeg rejser 3 uger til Taiwan 28okt i forbindelse med min deltagelse i en chawan udstilling derovre (teskåle). Så heller ikke i år en tur til Grækenland. Jeg håber det falder på plads næste år, savner det.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s