Στιγμές – Moments

Nogle ord og billeder om udstillingen jeg havde i Kalamata i november.

Til udstillingen Moments i Kalamata har jeg udstillet udelukkende keramiske billeder.  Jeg har prøvet at se hvor langt jeg kan komme med hverdagsbilleder, som jeg tager med telefonen. Ideen var et udvælge nogle af de billeder jeg uploader til Instagram, Facebook og andet, og give dem et ”evigt liv” på ler. Det har været frigørende at arbejde uden tema, at prøve at finde ”guld” i hverdagens billedstrøm. De fleste er lavet i små formater 12 x 12 cm, og har en anordning bagpå, så de kan hænge uden at monteres i ramme.

Nogle af motiverne krævede dog lidt større format, 25 x 25 cm, så de var monteret i trærammer.


Resten af udstillingen bestod af ældre billeder. Jeg har tidligere arbejdet med serier med fælles tema for motiverne. På den måde blev udstillingen også et lille tilbageblik på mine keramiske billeder, fra de første jeg lavede i 2011 med motiver fra Norske-kysten, til de sidste som kom ud af ovnen få dage før udstillingen åbnede.

Elwira Kotowska har taget nogle billeder fra udstillingen som jeg har fået lov til at bruge:

Og til sidst plakaten, og nogle flere af mine egne billeder:


Comments 4

  1. Dorrit Chris Nielsen december 11, 2018

    Flotte keramikbilleder, Lisbet. Er det dig og Helle på et af billederne? Glæder mig til snart at se dig og Dimitris. Måske til Helles fødselsdag?
    Knus Dorrit

    Sendt fra min iPad

    Den 28. nov. 2018 kl. 21.51 skrev Idun Storrud <comment-reply@wordpress.com>:

    idunstorrud posted: ” Nogle ord og billeder om udstillingen jeg havde i Kalamata i november. Til udstillingen Moments i Kalamata har jeg udstillet udelukkende keramiske billeder. Jeg har prøvet at se hvor langt jeg kan komme med hverdagsbilleder, som jeg tager med telefon”

    Like

Skriv en kommentar