Flyttesalg

Beslutningen er tatt; jeg flytter til Danmark. Derfor holder jeg flyttesalg

lørdag 1. og søndag 2. september kl 14 – 18

Alt selges til halv pris.

Velkommen til Ekornveien 1, Drøbak.

værkstedet september 2018

Comments 5

 1. Dorrit Chris Nielsen august 30, 2018

  Hej Lisbet

  Håber, du finder et godt sted at bo i nærheden af Køge. Marie og Henrik er jo flyttet til Strøby Egede, og der er bare skønt 🙂 Og Palle bor i Klippinge, så måske skulle Kjell og jeg også flytte derned. Jeg glæder mig i hvert fald til at se dig og Dimitris lidt mere i fremtiden – så velkommen tilbage til Danmark.

  Knus Dorrit

  ________________________________ Fra: Idun Storrud Sendt: 30. august 2018 20:11 Til: dorritchris@hotmail.com Emne: [New post] Flyttesalg

  idunstorrud posted: “Beslutningen er tatt; jeg flytter til Danmark. Derfor holder jeg flyttesalg lørdag 1. og søndag 2. september kl 14 – 18 Alt selges til halv pris. Velkommen til Ekornveien 1, Drøbak. “

  Like

 2. Anne Birgitte Gamdrup september 2, 2018

  Kære Idun !
  Den havde jeg ikke set komme !
  Lejlighed i Kbh…. måske.! Men ved du hvad,…jeg går ind for
  Køge og omegn.
  Så er det også tættere på Møn !
  Held og lykke til jer begge.
  Kh. Anne

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s