Vinter i Mani

Jeg synes ikke selv jeg overdriver når jeg siger at vi bor et et af de skønneste områder i Grækenland. Det sydlige Peloponnes. Mani. Her det hele: høje bjerge, kystlinje, olivenlunde, landsbyer. Mange landsbyer, mere eller mindre affolket om vinteren. Men alligevel med et eget stille liv. Her nedenunder er billeder fra en tur vi var på i går. Fra Kardamyli nede ved kysten, op i bjerglandsbyerne Exochori og Saidhona, afsluttende i Kastania.

Comments 2

 1. Dorrit Chris Nielsen January 29, 2017

  Sk?nne billeder, Lisbet. En dag m? vi ned og bes?ge jer igen og g? en tur i bjergene. Elsker krokus. Hils Dimitris. Knus Dorrit

  Sendt fra min iPad

  Den 29. jan. 2017 kl. 09.07 skrev Idun Storrud <comment-reply@wordpress.com>:

  idunstorrud posted: “Jeg synes ikke selv jeg overdriver n?r jeg siger at vi bor et et af de sk?nneste omr?der i Graekenland. Det sydlige Peloponnes. Mani. Her det hele: h?je bjerge, kystlinje, olivenlunde, landsbyer. Mange landsbyer, mere eller mindre affolket om vinteren. Men”

  Like

 2. Finn Bech February 1, 2017

  Kære Idun.
  Som altid – en medrivende skildring fra det skønne Mani (hedder det i eller på? – og gælder det hele halvøen eller kun en bestemt egn?). Vi kunne godt trænge til lidt forår(sblomster; et lillebitte glimt af en stoltstræbende vintergæk eller andet, er hvad vi ser, men de skal nok blive ødelagt af en isnende frostnat) her: det er en rigtig kedelig vinter, med tåge og iskold fugtighed (ikke at man længes efter at skrabe sne og is, men det her er for trist). Håber du og Dimitris (hils mange gange) har det lige så godt, som billederne viser.
  Kærlige hilsener fra det sur-sødt-tågede Danmark.
  Lis og Finn

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s